Virágos ajtódísz juta alappal

A juta szalagból készített koszorú (mely lehet ajtó- vagy asztali dísz is) önmagában is nagyon mutatós, és természetes hatást kölcsönző dekoráció főleg azoknak, akik a natúr holmik kedvelői inkább. De kedvünk dekorálhatjuk is. Felöltöztethetjük ünnepi hangulatba (karácsony, húsvét stb.), feldobhatjuk különböző termésekkel, szárított virágokkal, filc figurákkal, színes szalagokkal. A korábban elkészített és bemutatott juta koszorú alapunkat mi is kicsit feldobtuk. Nagyon egyszerű, ám annál látványosabb. 🙂

Szükségünk lesz egy juta szalagból készített alapra, melynek leírását ITT találjátok, illetve más-más színű filcvirágokra, melyekre ITT és ITT találtok ötletet.

A filcvirágokat tetszőleges helyen rögzítsük a koszorúra ragasztással, vagy egy dróttal. Használhatunk több virágot is, kisebbeket-nagyobbakat is akár, és többféle színt is.

juta_ajtodisz1

Majd egy szélesebb hálós- vagy szatén szalagból készítsünk egy szép masnit, melyet szintén tetszőleges helyen rögzítsünk a koszorúra szintén ragasztással, vagy egy dróttal.
Ha szeretnénk akasztót, juta szalagból vágjunk le egy akkora darabot, mely átéri a koszorút, össze tudjuk kötni könnyedén a két végét, és kényelmesen fel tudjuk akasztani.

ajtódísz tavaszi

Használjátok bátran a képzeleteteket és jó munkát hozzá! 🙂

Oszd meg az ismerőseiddel is!