Saját készítésű minyonok

A sárga kis apróságok, a minyonok, fergeteges humorérzékükkel és ügyetlenkedéseikkel pillanatok alatt meghódították az egész világot, kicsiket és nagyokat egyaránt. A nagy sikernek köszönhetően ezek a vicces figurák a mindennapokban is elkísérhetnek minket, egy kis jókedvet szolgáltatva. Csupán néhány hozzávaló segítségével mi is elkészíthetjük saját minyonunkat. De akár ajándékba is szánhatjuk. Alább erre találhattok néhány egyszerű és könnyen megvalósítható ötletet.

Minyonos könyvjelző:

A könyvjelzőhöz néhány színes papírra, ollóra, ceruzára, és ragasztóra van szükség. Rajzoljuk, majd vágjuk ki az elemeket, ragasszuk össze, és készen is van.

minyon

Minyonos ceruzatartó:

A ceruzatartóhoz egy konzervdobozra, pár színes filcanyagra, ollóra, ragasztóra, és egy filcre lesz szükségünk. Vágjuk ki az anyagokból a megfelelő méretű darabokat, ezután pedig állítsuk össze a ceruzatartót. Ehhez egy videót is találtok segítségképpen.

minyon

Minyonos füzetborító:

Mi egy A/4-es füzetet választottunk, de lehet kisebbel is dolgozni, figyelve az arányokra. A füzet mellett szükségünk lesz színes papírokra, ollóra, ragasztóra, ceruzára. Vágjuk ki a darabokat, és ragasszuk rá a füzet elejére.

minyon

Oszd meg az ismerőseiddel is!