Őszi girland dekoráció egyszerűen

Egy igazán könnyedén elkészíthető őszi dekorációt hoztunk ezúttal nektek. Egy vidám baglyos girlandot állítottunk össze, melyhez csupán néhány alapanyagra és egy kis időre van szükség, hogy otthonunkba egy kis őszies hangulatot költöztethessünk általa. Ráadásként a gyerekeket is bevonhatjuk a készítés folyamatába.

Baglyos őszi dekoráció

Hozzávalók:

Natúr fa baglyok
Fa (vagy filc) levelek
Zsinór (kb. 1m)
Akril festék
Ragasztópisztoly

oszi_dekoracio_alapanyagok

Elkészítés:

Először is fessük le a natúr fa baglyokat az általunk elképzelt színekkel. (Mi sötétbarna, türkiz és azúrkék festékeket használtunk.)

baglyok_festese

Festett fa baglyok

Ha ezzel megvagyunk, akkor a zsinórunkra „próbáljuk rá” a lefestett baglyokat és a fa vagy filc leveleket, egyenletesen eloszlatva őket. (A helyüket érdemes lehet a zsinóron egy filccel megjelölni, hogy a ragasztásnál a pontos elhelyezéssel már ne kelljen foglalkoznunk.)
Ragasszuk fel a baglyokat és a leveleket a ragasztópisztoly vagy más erős ragasztó segítségével a zsinórra. Mi függőlegesen helyeztük el a díszeket a zsinóron, de természetesen a vízszintes rögzítés is jó lehet, ha az elkészült girlandot mindkét végénél rögzítve szeretnénk majd valahova felkötni. 🙂

dekoracio_ragasztas

dekoracio_ragasztas2

Videó az elkészítésről:

 

Az elkészítés teljes folyamata képekben:

Őszi dekoráció készítése saját kézzel

Oszd meg az ismerőseiddel is!