Farsangi ötletek – Jelmez kiegészítők

Ha még nem sikerült kitalálnod, hogy minek öltözz be a farsangi bálra, akkor nézd meg az alábbi ötleteimet, melyek talán segítségedre lesznek ebben a kérdésben. Négy jelmez kiegészítő ötletet láthatsz, melyek otthon, viszonylag rövid idő alatt elkészíthetőek, igazán mutatósak és egyediek lesznek. Ráadásul még kombinálhatod is őket, ha nem hétköznapi jelmezre vágysz. 😉

farsangi ötletek

A jelmez kiegészítő ötletek elkészítését a videóban láthatod:

Iratkozz fel YouTube csatornámra itt: Feliratkozás

1. Szurkolólány pompon:

A szurkolólányok öltözékében talán a pompon-ok a legjobbak. Két hatalmas, kézben fogható pamacsok, melyekkel különböző figurákat, mutatványokat mutatnak be, és szerintem nagyon jópofák.:)
Otthon is egyszerűen elkészítheted, két más-más színű krepp papírral, egy többoldalas reklámújságra, folyékony ragasztóra és celluxra lesz szükséged az összeállításukhoz.

szurkolólány pompon

2. Királyi korona

Ha kedveled a királyi jelmezeket, akkor mindenképp szükséged lesz egy koronára is. Egy kör alakú papírtányérból egyszerűen elkészítheted, némi arany színű akrilfestékkel befested, és kész is.

papírtányér korona

3. Hercegnő süveg

Maradva a királyi vonalon, a hercegnők sokszor más kiegészítőt viselnek korona helyett. Egy szép, díszes süveget. Ehhez kartonlapra, két különböző színű krepp papírra, folyékony ragasztóra, ollóra, és gumis damilra vagy vékonyabb kalapgumira lesz szükséged.

hercegnő süveg

4. Fekete álarc

Bátor hősökre mindig szükség van. Neki pedig egy álarcra. Ezt könnyen elkészítheted, csupán fekete színű barkácsfilcre, ollóra és gumis damilra vagy vékonyabb kalapgumira lesz szükséged hozzá.

fekete álarc

Sablon az álarchoz:

álarc sablon

Oszd meg az ismerőseiddel is!