Díszdoboz kis extrával

Készítettünk egy igazán különleges kis díszdobozt, ami tökéletes lehet ajándéknak egy szerettünknek, vagy akár saját otthonunkat is díszíthetjük vele. Alkalmas lehet egy polcra, szekrényre, de asztali díszként is megállja a helyét. Ráadásul kedvünk szerint variálhatjuk a kinézetét, és takarításkor sem okoz számunkra nehézséget, ugyanis pillanatok alatt az egészet visszacsomagolhatjuk a dobozba, és el tehetjük a takarítás idejéig, vagy a következő szezonig a szekrénybe.

Saját készítésű dekoráció

A díszünkhöz szükséges kis papírvirágok elkészítését egy korábbi cikkünkben ismertettük, sőt, még egy egyszerű kis videót is rögzítettünk hozzá. Csak néhány négyzet alakú színes papírra vagy könyvlapra, és némi kézügyességre van szükségünk a hajtogatásukhoz.

A dobozhoz, melybe a papírvirágok kerülnek, szinte bármilyen kisebb méretű kartondobozt, faládikót felhasználhatunk, de akár hajtogathatunk is egyet. Az oldalait és a tetejét bevonhatjuk színes és/vagy mintás papírral, így kölcsönözve igazán különleges hatást a dekorációnknak. A színekkel, mintákkal kedvünk szerint játszhatunk, megcsillantva ezáltal kreativitásunkat. Ha ajándékként adjuk valakinek, akkor a csomagolásról sem kell gondoskodnunk, csupán a dobozkába rejtve a virágokat nyújthatjuk át az illetőnek.

Saját készítésű ajándékötlet

Oszd meg az ismerőseiddel is!