Ajándék ötletek Anyák napjára

Ebben a bejegyzésemben összegyűjtöttem néhány remek ajándék ötletet, melyek egytől egyig kiváló meglepetések lehetnek Anyák napjára. Bármelyik elkészítése mellett is dönts, anyukádnak biztosan tetszeni fog, és nagyon örülni fog neki. 🙂 Kisebbekkel is egyszerűen elkészíthető ötletet is találtok lentebb, valamint igazán látványosakat is.

Szívecske cserépben:

Ez tulajdonképpen egy kis “szív fa”, mely decoupage technikával készíthető el, és igazán egyedi, bájos meglepetés.
Elkészítését IDE kattintva találod.

szívecske cserépben anyák napjára

Képeslap virágokkal:

Ehhez a nagyon szép képeslaphoz csupán papírra, ragasztóra, ollóra lesz szükség, és némi türelemre, hogy a kerítést kialakítsuk. De megéri, mert a végeredmény magáért beszél.
Elkészítését IDE kattintva találod.

anyák napi képeslap

Virágbox rózsákból:

Ehhez a virágbox-hoz egy sajtosdobozra, némi festékre, és krepp papírra lesz szükség. Egyszerű gyűréses technikával alakíthatóak ki a rózsák, melyeket az előre lefestett kis dobozba már csak bele kell ragasztani, és szép szalaggal megkoronázni.
Elkészítését IDE kattintva találod.

papír rózsa

Ötletek kicsiknek:

Tenyérbe zárt szeretet:

Ezt a képeslapot a kisebbek egyszerűen elkészíthetik. Színes papírra, ceruzára, ollóra és a kis kezeikre lesz szükség hozzá.
Elkészítését IDE kattintva találjátok.

képeslap anyák napjára

Papírgurigából virág:

Papírgurigából és színes papírból pompás virágot készíthetnek a kicsik, mely igazán különleges ajándék lehet az édesanyák számára.
Elkészítését IDE kattintva találod.

anyák napi ajándék ötletek kicsiknek

Oszd meg az ismerőseiddel is!