Ajándék csomagolási ötletek kreatívan

Miután sikerült minden ajándékot beszerezni, elkészíteni, már csak egy fontos dolog maradt hátra. A becsomagolásuk. Ahogy egy szép meglepetést elkészíthetünk saját kezűleg, úgy a csomagolását is. Az egészen egyszerűtől az igazán összetettig mindenfélét megvalósíthatunk, így téve még különlegesebbé az alkalmat.

ajándékcsomagolási ötletek

Három egyszerű és kreatív csomagolási ötletet mutatok be, melyeket nemcsak karácsonyra, hanem más eseményre is bátran megvalósíthatsz. 🙂

Az ajándék csomagolási ötleteket a videóban láthatod:

Iratkozz fel YouTube csatornámra itt: Feliratkozás

1. Mókás ajándéktasakok:

ajándéktasak készítése

Az ünnepre való tekintettel én egy hóemberes és egy rénszarvasos ajándéktasakot készítettem. Ezekhez egy fehér és egy natúr/barnás színű, közepes méretű ajándéktasakot használtam fel.

Jó hír, hogy magát az ajándéktasakot is elkészítheted házilag. IDE kattintva meg is nézheted a lépéseit. 🙂

Mindkét tasakra az arcokat megrajzoltam színes kartonlapokra, kivágtam őket, és papírragasztóval felragasztottam őket.

Sablonokat itt találsz hozzájuk:

karácsonyi sablon

2. Különleges süti csomagolás

süti csomagolási ötlet

A házi készítésű kekszeket tökéletesen belerejtheted ebbe az ízléses csomagolásba.

Ehhez egy kiürült chips-es dobozt használtam, melynek a külső részét karácsonyi mintás csomagolópapírral bevontam ragasztással. Majd a közepére többször rátekertem egy arany színű zsinórt, melyet a legelején és a legvégén ragasztással rögzítettem.
Zöld és piros csillámos dekorgumikból leveleket és bogyókat vágtam ki, majd felragasztottam a zsinór köteg közepére őket.

3. Elegáns üvegcsomagolás

üveg csomagolási ötlet

Ha valamilyen italt, szörpöt, különleges szószt szeretnél ajándékba adni, akkor ezzel a csomagolással igazán mutatóssá teheted.

Két egyforma méretű, négyzet alakú csomagolópapírra lesz szükséged. Az a legjobb, ha az egyik mintás, a másik pedig egyszínű. A részleteket a videóban láthatod.

üvegcsomagolási ötlet

Oszd meg az ismerőseiddel is!